torstai 25. kesäkuuta 2009

PERUSSUOMALAISTEN ON VASTATTAVA

Niihin odotuksiin joita meihin yhä enenevässä määrin kohdistetaan.

Tämän päivän Hesarin mukaan kannatuksemme on 9 prosenttia +-2 eli siis vähimmillänkin 7 ja enimmillään 11 prosenttia siis saisisimme ,- jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt 14 - 22 kansanedustajaa.

Ja jos kannatuksemme nousee - hiljalleen - muutaman kymmenyksen verran kuukaudessa saavutamme seuraaviin ek- vaaleihin mennessä tason, jolla varmistamme ainakin 20 edustajapaikkaa, ehkä yli 30.

Tämä merkitsee sitä, että meillä on oltava muita puolueita selkeämmät tavoitteet niin kunnallisesti kuin valtakunnallisestikin.

ESPOOSSA KOKOOMUKSEN "IKIAIKAINEN " VALTA HORJUU

Kokoomuslaiset kaupungin ylimmät virkamiehet joutunevat syytteeseen mm. lahjonnan vastaanottamisesta.

Myös tässä asiassa on reagoitava.Henkilökohtaisesti olen omalla nimelläni kirjannut kantani paikallisen kaupunkilehden ( LÄNSIVÄYÄ ) keskustelupalstalle vaatimalla virkamieslakiin perustuen kaupunjohtaja M. Kokkosen ja toimialajohtaja O. Loukon pidättämistä virasta siihen asti kunnens koko prosessi on käyty.

Ja jos em. henkilöt osoittautuvat syyllisiksi tulee heidät välittömästi irtisanoa ja vaatia asianmukaiset vahingonkorvaukset kaupungille aiheuttamistaan vahingoista.

Espoossa ollaan myös aloitteestani siirtymässä " pormestarimaallin " mikä tarkoittaa sitä, että virkamiesten sijasta kaupunkia johtavat luottamushenkilöt.

Hyvää kesää ja kiitos yhteydenotoista pitkin talvea ja kevättä. Jatkakaa ihmeessä !

puh: 040 -516 43 54
tai
seppo.huhta@netti.fi

Päivän aforismi:

" Byrokratia on jättiläiskoneisto jota kääpiöt käyttävät "
Honore de Balzac

Terveisin Seppo